Job

PWM

LGPE søger medarbejdere

Vi har generelt meget at lave. Hvis du er interesseret i at arbejde hos LGPE er du meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak.
Herunder findes et stillingopslag, der beskriver LGPE's generelle ønsker.

Ingeniør, hardwareingeniør, elektroingeniør

LGPE er en lille virksomhed, som udvikler elektronik og elektromekaniske systemer for kunder inden for mange brancher - primært i Danmark. Udviklingen foregår i et tæt samarbejde med kunden. Blandt LGPE's kunder er der både store og små virksomheder. Ofte arbejder vi hos kunden som en del af deres udviklingsteam.
Virksomheden startede i 1999 med én kunde. Mængden af opgaver og kunder er siden vokset støt. Det er målet, at virksomheden skal have en vækst, således at der inden for en kortere årrække kan ansættes flere medarbejdere.
LGPE lægger vægt på kvalitet, faglig stolthed og et godt arbejdsklima uden daglig stress. Dette er grundlaget for LGPE's succes.

Alsidig ingeniør til varierende opgaver

Du skal arbejde med udvikling af elektronik og elektromekaniske systemer (store og små) - hovedsagligt inden for effektelektronikområdet og styring af samme. Dine arbejdsopgaver bliver primært udvikling og videreudvikling af hardware og evt. embedded/low-level software. Du skal arbejde selvstændigt i samarbejde med kunder og kolleger - enten i virksomheden eller hos kunden.

Faglige kvalifikationer

Du er uddannet elektroingeniør (svag- eller stærkstrøm) eller tilsvarende og du:

Personlige kvalifikationer

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte Lasse Grønbech på telefon 2260 2750.

Ansøgning

Ansøgning kan sendes til Lasse Grønbech via e-mail eller alm. post.