LGPEs baggrund

PWM

Lidt om Lasse Grønbech Power Electronics ApS:

Idé:

At være en partner, der kan yde virksomheder professionel assistance med elektroniske problemstillinger via rådgivning, udvikling af elektroniske kredsløb, udvikling af tilhørende software, opbygning af prototyper samt levering af producerede enheder.

Historie:

Lasse Grønbech Power Electronics er startet den 1. juli 1999 af ejeren Lasse Grønbech som en enkeltmandsvirksomhed. 1. juli 2006 blev firmaet omdannet til et anpartsselskab (100% ejet af Lasse Grønbech).

Lasse Grønbech har 18 års erfaring med udvikling af elektronik og effektelektronik.

Idag har LGPE 3 medarbejdere.

Om Lasse Grønbech:

Lasse Grønbech
Lasse Grønbech
Ejer og civilingeniør, Ph.D.

Generelt:

Det centrale element i Lasse Grønbechs tekniske karriere har været effektelektronik (eng: power electronics).

Opgaverne og projekterne strækker sig fra små switch mode strømforsyninger til apparater med en mærkeeffekt på flere MW.

Opgaverne har været fordelt mellem opbygning af selve powerkredsløbene og de dertil hørende elektronik styrekredsløb.

Uddannelse:

Civilingeniør 1991. Uddannet på Danmarks Tekniske Universitet med hovedområde inden for effektelektronik.

Ph.D. grad inden for effektelektronik erhvervet på Danmarks Tekniske Universitet i 1994. Ph.D. projektet var finansieret af DEFU, der er elselskabernes institut for forskning og udvikling inden for elforsyningsområdet.

Beskæftigelse:

Projektleder i udviklingsafdelingen hos Silcon Power Electronics A/S (nu APC Denmark A/S), en UPS fabrikant med en organisation på ca. 450 personer, fra 1994 til 1998.

Udviklingschef hos Inelco A/S, en producent af varmluftblæsere og batteriladere med en organisation på ca. 55 mand, fra februar 1998 til september 1999.

Som bibeskæftigelse undervist på Ingeniørhøjskolen Odense Teknikum i effektelektronik- og reguleringstekniske fag fra 2001.

Censor:

Censor for Ingeniørhøjskolen Odense Teknikum - Elektroteknisk retningsområde - siden maj 1998.
Censor for Aalborg Universitet - Det teknisk-naturvidenskablige fakultet, Elektronik og Informationsteknologi - siden januar 1999.